M
E
N
U
Pesäpalloliitto - Valmentajapolku

Valmentajan polku - yleistä

Valmentaminen on aina sidonnainen toimintaympäristöstä. Urheilijan ikä, taitotaso, harjoitusryhmän koko ja tasoerot sekä harjoitusolosuhteet tuovat valmentamiseen aina tapauskohtaisia haasteita. On hyvä muistaa, että tästä syystä valmentajan polulla kilpailutulokset ovat ainoastaan yksi mittari.

Yhteistä valmentamiselle on koulutuksen merkitys osaamisen lisääjänä sekä uusien virikkeiden antajana. Parhaimmillaan valmentaminen on myös jatkuvaa itsensä kehittämistä, jossa erilaiset koulutusjaksot luovat erinomaisesti tilaisuuksia tutkia ja tarkastella omia käytösmalleja ja omaa valmennustyyliä. 

Valmentaminen on kuin huipulle tähtäävän urheilijan polku, jossa päivittäinen tekeminen on merkittävässä asemassa osaamisen kehittymisessä. Suunnittelu, toteutus ja arviointi – helppoa kirjoittaa, vaikeampaa arjen kiireissä toteuttaa, mutta huolellisesti tehtynä palkitsevaa ja tae sinun kehittymiselle valmentajana.

Onneksi nykyaikana ei tarvitse enää puurtaa yksin vai mitä?

105 Pesäpallo-onnistumista

105 pesäpallo-onnistumista –materiaali antaa pesiskouluohjaajille ja opettajille työkalupakin rakentaa harjoitusten tavoitteisiin parhaiten soveltuvia harjoitteita, pelejä ja leikkejä.

Suomen Pesäpalloliitto PPL Ry

Superpesis